Matkreatör till rollen som köksmästare på Smådalarö Gård Hotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Är du en matkreatör med passion för god mat och kvalité? Välkommen med din ansökan redan idag!
 
Vi söker en köksmästare till Smådalarö Gård Hotell & Spa -ett av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms skärgård ca 40 min med bil från Stockholms innerstad. Här njuter du av en bekymmersfri tillvaro, oavsett om du längtar efter avkoppling eller en stund av eskapism erbjuder vi noga utvalda upplevelser som möter dina tillflyktsönskemål på ett varmt och personligt sätt.
 
Om rollen 
Som köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept. Tillsammans med teamet stöttar ni varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer. Du ansvarar för planeringen i köket och för att skapa en matupplevelse i världsklass.
 
Exempel på arbetsuppgifter som köksmästare:  

• Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering och kvalitetssäkring.
• Du ansvarar för att maten håller god kvalité.
• Konceptutveckling, menyplanering, produktion av maten, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien.
• Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål samt säkerställa att samtliga av företagets framtagna policys följs.  
 
Din profil och krav för tjänsten:

• Du är en trendmedveten matkreatör med passion för god mat, har ett öga för finess och gedigen kunskap om mat  
• Du är en riktigt duktig och kreativ matlagare som är van att producera mat med högsta standard, kvalité och kvantitet  
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare 
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil
 
Som person ser vi att du är: 

• Ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete
• Lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du uppmuntrar till samarbete och engagemang
• Modig, vågar driva dina frågor och ta initiativ  
• Kreativ, driftig och flexibel.  
• Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!  
 
Ledare inom Sabis har förmåga att: 

• Vara förebild 
• Visa vägen 
• Involvera & engagera   
• Leverera resultat 
 
Vi erbjuder 
Ett roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö på ett av Sveriges ledande destinationer inom aktivitet och avkoppling. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!  
 
Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen
För frågor om tjänsten: 
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 0706-48 62 47
niclas.ingwall@growisit.se
Sista ansökningsdag är 2022-09-05 men vi genomför urval och intervjuer löpande. 



En unik och naturnära destination med kurerade upplevelser för alla sinnen. Spa, aktiviteter, närodlad mat och personlig service.



Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Growisit
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 augusti 2022
  • Ansök senast: 4 september 2022

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024