Matkreatör/kökschef rekryteras till nyskapande Deli Verkstan i Gustavsberg!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren och idérik kock som vill vara med och driva en genuin verksamhet med både saluhall och servering. Du får skapa och utveckla koncept, producera egna matprodukter och bygga sociala relationer med dina kunder. Din egen kreativitet sätter gränserna!

OM DELI VERKSTAN OCH TJÄNSTEN:

Deli Verkstan är en personlig saluhall i miniformat som i höstas slog upp sina dörrar i mysiga Gustavsbergs hamn ute på Värmdö. I skön miljö med industristil tillverkar och säljer man förstklassiga matprodukter och erbjuder kunderna allt från färdiga middagskoncept till delidisk och dessertavdelning. Snart öppnar man även en sitthörna och uteservering där gästerna kommer kunna avnjuta en öl eller ett glas vin tillsammans med tilltugg och smårätter. Kvalitet genomsyrar hela verksamheten och man har en nollvision när det gäller matsvinn.



För att ta köket och produktutvecklingen till nästa nivå söker man nu en matkreatör/kock som kommer att ansvara för köket och fortsätta bygga upp utbudet. Du jobbar i direkt anslutning till butiken, i ett nytt och modernt kök där du tillverkar produkterna som säljs, tar fram recept och bestämmer vad som ska serveras på plats. Eftersom Deli Verkstan är nystartad är möjligheterna stora när det gäller hur verksamheten kan utvecklas.

ARBETSTIDER & ANSTÄLLNING:


Arbetstiderna för denna roll är flexibla och du planerar själv till stor del hur du lägger upp ditt arbete. Tjänsten är på heltid och du blir anställd direkt av Deli Verkstan efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.


OM DIG SOM SÖKER:


Till denna tjänst söker vi dig som med stort driv vill ta dig an och vidareutveckla en ytterst viktig roll i en nystartad verksamhet! Du är erfaren och självgående, älskar mat och brinner för kreativitet och kvalitet i köket. Vidare ser vi att du är teamorienterad, har en öppen och positiv inställning samt är prestigelös och ödmjuk i ditt arbetssätt. Du är social, tycker om att prata med kunder och inspirerar gärna med tips och rådgivning.

För rätt person kommer delaktigheten och ansvarsområdet inom Deli Verkstan att kunna öka med tiden så det är viktigt att du ser långsiktigt på tjänsten och din roll i verksamheten.

Deli Verkstan har en spännande resa framför sig - ta chansen att få vara med och leverera en matupplevelse i världsklass! Sök tjänsten direkt via annonsen eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se



Deli Verkstan ägs av Delselius Konditori AB som funnits i Gustavsbergs Centrumunder 32 års tidoch även driver Café Tornhuset i Gustavsbergs hamn.

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult Nacka
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 18 maj 2018

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024