OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos vår kund Atlas Copco i Tierp serverar vi cirka110 lunch/dag och erbjuder dagligen frukost från vår frukostvagn.Utöver detta sköter vi också om vendingmaskiner på området.Vi är ett litet team och vi har verksamhet måndag till fredag på dagtid.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.
Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
Varför ska du välja oss?
- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk restaurangchef som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum samt upprätthålla en god kundrelation.
I rollen som restaurangchef har du möjlighet att påverka och utveckla din restaurang genom ett bra och tydligt
ledarskap. Du kommer att ansvara för restaurangens budget och resultat såväl operativt som kvalitetsmässigt. Du har fullt personalansvar och följer lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar.
I tjänsten ingår bland annat ansvar för rapportering till närmsta chef och huvudkontorets olika funktioner. Du skall fördela och strukturera den dagliga driften och säkerställa god arbetsmiljö. Du skall även utveckla och följa upp kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov och önskemål. Du ansvarar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser
Vem är du?
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ulrika Franzen Körlof
Compass Group