OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vandrarhem med 72 bäddar, självhushållskök eller helpensionsgäster (frukost, lunchpaket och middagsbuffé), matsal och pub. Lunchbuffé och café/pubmeny dagtid
Vi ligger vid fjällets fot med skidspår och turområden utanför dörren. 4 km till Storlien Alpin.
Personalboende finns.
Laga god svensk buffémat, vara stresstålig, kunna hålla snyggt och rent.
á la carte endast om du är kock annars räcker det med buffé och pubmat/cafémat enligt enkel meny.
Säsongen börjar 23/1 och pågår minst till efter påsk.
Kunna laga svensk mat vara naturintresserad. Kock/kokerska/matlagningsglad
Göra buffé mat till lunch och kväll (består av salladsbuffé en varmrätt och dessert)
Göra enklare pubmenyrätter, cafémat.
Eventuell á la carte om du är kock.
Disk och städning av köket ingår i din uppgift.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Tina Arnesson Holmedahl
0647-70058
070-7970508