OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Carolas Eko driver ett flertal restauranger i Stor-Stockholm - allt från stenugnsbageri, högskoleretauranger, museirestaurang och Värdshus. Vår verksamhet drivs av att alltid servera mat lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. Våra gäster möts dagligen av en mångfald på tallriken, i form av stor variation av råvaror, färg och smak. Tjänsten är förlagd till Stora Skuggans Värdshus som ligger på Natursköna Kungliga Djurgården. Här arbetar ett härligt gäng med positiv inställning som värnar om varandra. Förutom trevliga kollegor erbjuder vi arbete i en fantastisk naturskön miljö. Vi söker dig som vill vara med och utveckla destination Stora Skuggan, en mötesplats för alla som älskar mat, dryck, natur och umgänge. Här står det aldrig still!
* har flera års erfarenhet från restaurangbranschen (5 år eller mer)
*är en bra ledare för all matsalspersonal
* brinner för värdskap och bemötande
* har ett genuint intresse för bra mat/dryck
* är kassavan
* är positiv och lösningsorienterad
* är initiativrik och tycker om att driva igenom nya idéer
* är strukturerad
* trivs i en arbetsmiljö med många varierande arbetsuppgifter
Det är meriterande om du har:
* sälj/butikserfarenhet
* ett intresse för/kunskap om sociala medier
*har goda datakunskaper (Officepaketet)
*B-körkort
Vi söker dig som vill vara med och utveckla och ansvara för vårt värdskap och som ser mötet med människor som det roligaste du vet!
* Övergripande ansvar för matsal/restaurang samtidigt som du deltar i den dagliga driften. Vi har lunchservering 6 dagar i veckan och kvällsöppet på fredagar, lördag och söndag. Förbokade middagar och event förekommer utanför ordinarie öppettider.
* I den dagliga driften ingår exempelvis välkomnande av våra gäster, kassahantering, servering, dukning och tillsyn av allmänna ytor (skapa en välkomnande atmosfär), skyltning, , schemaläggning och styrning av matsalspersonal.
* Gästservice
* Schemaläggning och planering av personal med visst personalansvar
* Avstämning av bokningar/event med bokningsansvarig och se till att korrekt information förs vidare till övrig personal i restaurangen. Ansvarig för att eventet genomförs på ett bra sätt.
* Ansvara för matsalsarbetet vid större & mindre event (exempelvis julbord)