OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
B.A.R. drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. B.A.R är en havsgrill på Blasieholmen och konceptet är att du som gäst väljer din egen färska fisk, skaldjur eller kött från vår Saluhall med goda rekommendationer från våra kockar. Servisen kan sedan guida dig till rätt val av säsongens grönsaker och tillbehör. Låter det som en arbetsplats för dig? Läs vidare och känn efter om du har de kunskaper vi efterfrågar och sänd din ansökan idag!
www.restaurangbar.se
Som arbetserfarenhet ser vi att du:
Har minst 2 års erfarenhet av a´la carte servering
Har ett ekonomiskt tänk och erfarenhet för att få god ekonomi i matsalen
God datavana i Officepaketet samt restaurang-kassasystem
Kan sälja in mat & dryck till större sällskap som besöker oss
Merit är om du:
Har arbetat i Trivec (kassasystem),
Att du som person:
Har ett kreativt tänk och ett genuint intresse av att kombinera mat och dryck.
Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
Arbetar snabbt och metodiskt och är stresstålig
Har blicken högt för att se helheten i matsalen och alltid har gästen i fokus
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Du är alltid en förebild för övrig personal oavsett vilken arbetsuppgift du har för dagen. Din huvuduppgift är att servera våra gäster och att följa B.A.R.s unika koncept
Du har Tillgänglighet, Hög servicenivå och Bra Bemötande.
Vi ser gärna att du tillsammans med hovgruppen har en stark vilja till att utvecklas, både som grupp och enskild individ.