OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker två drivna kockar som brinner för klimatsmart mat och nöjda gäster, som vill vara med och bidra i köken i Team 2!
Om tjänsten
Du anställs som kock i team 2 Måltidsverksamheten, och behöver vara öppen för att jobba i flera kök, då det inte är fastställt vilket kök du främst kommer arbeta i. Vi jobbar aktivt med kommunens klimatmål, lagar mat enligt konceptet ”Smartare mat” och jobbar med våra egna kvalitets- och utvecklingsmål. I köket tillagas dagligen minst två varmrätter från grunden, varav en alltid vegetarisk samt en stor salladsbuffé och det bakas bröd. Under lågsäsong (lov) kan även arbete i vår äldreomsorgsverksamhet vara aktuellt. Vi har tillgång till kostdata programmet MASHIE för recept och näringsberäkningar. Stort egenansvar för matlagning med hög kvalitet och samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever och skolans personal.
Exempel på arbetsuppgifter:
• tillaga, utveckla och servera klimatsmart mat
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• arbeta aktivt mot verksamhetens mål och resultat
Om arbetsplatsen
Vi i måltidsverksamheten förser skolor, gymnasier och vård- och omsorgsboenden med god, vällagad och säker mat. Vi lagar mat från grunden med råvaror av god kvalitet och vi arbetar för att minska matens klimat- och miljöpåverkan. Våra 260 medarbetare arbetar i 60 kök runt om i Örebro kommun. Gemensamt för oss i verksamheten är vår övertygelse om att måltider kan göra skillnad. Skillnad för hälsa och miljö, för våra elevers studieresultat och för vardagen för kommunens äldre. För att bidra till en hållbar framtid arbetar vi efter konceptet ”Smartare mat” som du kan läsa mer om här.
Måltider i kommunens kök och serveringar - Örebro kommun - fördjupning (orebro.se)
Kvalifikationer
För att passa in i rollen behöver du vara flexibel, ansvarstagande och kommunikativ. Vi söker efter en erfaren kock som kan dela med sig av sina kunskaper och erfarenhet, och som jobbar utan prestige och med glädje och nyfikenhet. I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med kollegor och gäster samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Rollen kräver god datorvana då du bland annat kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav:
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga mat i storkök
• kunskaper i och erfarenhet av att laga specialkost
Meriterande:
• erfarenhet och intresse av att laga vegetarisk mat till många
• erfarenhet av digitala beställningar (datavana)
• B-körkort med tillgång till egen bil
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning, samt en tidsbegränsad anställning på 6 månader
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 1 november eller enligt överenskommelse
Antal tjänster: 2
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 20 oktober.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67