OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ Den 15/12 kommer MAX till Växjö och informerar om restaurangchefs jobbet och karriärvägarna och ledarskaps utbildningarna inom Max-koncernen.Plats: Best Western Hotel Royal Corner [[[[[[[[[[[[Liedbergsgatan 11[ Tid: 18:00 Framgångsreceptet.Vår framgång bygger på att vi är den enda rikstäckande hamburgerkedja som serverar garanterat svenskt nötkött och svensk kyckling.Vi sätter alltid smaken i centrum - det är vi som vinner de flesta smaktesterna!Vi har en Delifresh-meny med fräscha nyckelhålsmärkta måltider.Allt detta sammantaget gör att vi har Sveriges mest nöjda gäster (enligt Varumärken i Sverige -02,-03,-04,-05,-06,-07 och -08).Vårt fokus sedan 2007 tar vi fasta på hållbarutveckling där vi med vår klimatdeklaration av samtliga hamburgare blivit världsledande.[ Idag är MAX rikstäckande med en omsättning på över en miljard och drygt 70 st restauranger från Haparanda i norr till Ystad i Söder.[ Målen och möjligheterna är många.En fortsatt expansion med målet att ha 120 restauranger i Sverige 2014 samt ha öppnat restauranger på fler nya marknader internationellt.Ett annat viktigt mål är att MAX ska bli klimatneutralt, något vi arbetar hårt för att nå.Innan vi kommer dit kompenserar vi för samtliga av våra koldioxidutsläpp genom trädplantering i Afrika.[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ MAX växer och kommer fram till 2014 anställa minst 400 nya chefspersoner.Nu behöver vi dig som vill komma med i ett växande företag och söker därför ett större antal biträdande Restaurangchefer, Restaurangchefer samt Distriktschefer.[ [ Vi söker dig med erfarenhet att leda andra och som gärna har erfarenhet från restaurang, handel eller liknande arbete inom service.[ RESTAURANGCHEFSUTBILDNING Som restaurangchef så får du en utbildning för att kunna leda en personalstab på upp till 50 personer.Vägen till Restaurangchef går via Maxskolans både interaktiva och lärarledda utbildning.Hur lång tid det tar beror på vilka kunskaper och erfarenheter du har sedan tidigare.Som restaurangchef får du framförallt en gedigen ledarskapsgrund baserad på FIRO i din utbildning och grundläggande utbildning i företagsekonomi.Under utbildningen varvas teori och praktik.
Kontaktpersoner på detta företaget
Irina Backman
Fredrik
Caroline Gimmerborn
Daniel Paulus
Anders Fischer
Sarah Björklund
Åse Sverinsson
Unn Telge Gunnarsson
Sophia Braunstein
Kristel Karlsson