OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 30 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 400 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler.
Vi söker nu ett antal medarbetare som kan arbeta både vardagar och helger.
Vi söker dig som är glad och utåtriktad och som trivs med ett mycket högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ansvarstagande och har en stark vilja att utvecklas.
Som medarbetare kan du få lära dig arbetsuppgifter i kök, kassa och matsal. Du har också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.
Observera att tjänsten är på deltid!
Varmt välkommen med din ansökan med bifogat foto senast den 28 februari 2017. Endast ansökningar via www.mcdonalds.se . Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber er därför att inte skicka ansökningar via mail eller på papp
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.
Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,