OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler
Nu söker McDonald's i Stockholm City nya medarbetare som kan arbeta vardagar dagtid / kvällstid samt även på helgen nu under våren, för att sedan arbeta mer under sommaren. Under sommaren vill vi att ni kan arbeta minst ca 4-6 hela veckor men gärna mer. På sommaren kan arbetstiderna komma att variera mellan morgon, dag och kväll men även natt ( natt endast om man är över 18 år).
Tjänsten avser deltid.
Som nyanställd på McDonald's kan du få lära dig arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal.
Vi söker Dig som är glad och utåtriktad och som trivs i ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas.
Hos oss får Du möjlighet att lära Dig ännu mer och komma vidare i Din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan Du t. ex. utbilda Dig till arbetsledare.
Ditt intresse och Dina ambitioner avgör hur långt Du vill utvecklas inom McDonald's.
Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att arbeta med människor.
Välkommen med en skriftlig ansökan med BIFOGAT FOTO senast 8/3 2017.
Enbart skriftliga ansökningar via www.mcdonalds.se.
Urval sker via gruppintervjuer under mars månad. Tillträde snarast.
Vi tillämpar provanställning under de första 6 månaderna av anställningen. Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,