OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler
Landro AB driver 13 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Umeå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler.?Vi söker nya medarbetare på 3 av våra restauranger: Gävle City, Gävle Hemlingy, Valbo.
Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.
Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Du behöver dessutom ha vilja och möjlighet att jobba kvällar,vardagar och helger.
Varmt välkommen med en ansökan inklusive personligt brev senast den 11 September 2016
Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Kravprofil
Minst 16 år gammal
Ett stort antal maskiner och arbetsuppgifter kräver att du är minst 16 år gammal.
Boende i Gävle eller i direkt angränsande kommuner
För att kunna söka tjänsten krävs att du bor nära arbetsplatsen så du snabbt kan ta dig till jobbet.
Språkkunskaper
Du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska och engelska för att klara av arbetet på McDonald’s.
Arbetstider
För att kunna söka krävs dessutom att du är tillgänglig för tjänstgöring varannan helg, samt minst en vardagkväll i veckan under hösten till vintern. Samt att du är tillgänglig under julen (20/12-2/1) då det är högsäsong på våra restauranger.
Tidigare arbetslivserfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet. Tidigare arbete med service, direkt kundkontakt och kassaservice är extra meriterande
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,