OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Vi söker den som kan arbeta 2-4 dagar i veckan. Som nyanställd på McDonald's kan du få lära dig arbetsuppgifter i både kök, kassa, drive och matsal. Hos oss får Du möjlighet att lära Dig ännu mer och komma vidare i Din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan Du t.ex. utbilda Dig till arbetsledare. För rätt person finns stora möjligheter för utveckling där Ditt intresse och Dina ambitioner avgör hur långt Du vill utvecklas inom McDonald's.
Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att arbeta med människor. Är glad och utåtriktad och som trivs i ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ambitiös, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas. Vi ser gärna att du är stresstålig och kan hantera tempoväxlingar samt är engagerad i arbetet.
Välkommen med en skriftlig ansökan med BIFOGAT FOTO och CV + personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast.
Startlön enligt HRF's kollektivavtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,