OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
McDonald's Gotland är ett Gotländskt företag som ägs och drivs lokalt genom bolaget KSR Visby AB.
Vi driver McDonald's restauranger på Öster Centrum och på Stenhuggaren.
Vi söker nu nya kollegor som vill arbeta extra 1-2 arbetspass per vecka på kvällar och helger under våren och sedan minst 20 timmar i veckan under högsäsongen i sommar.
Vi söker dig som vill arbeta med service och människor i ett högt tempo och som vill ha ordning och reda omkring dig.
Tidigare erfarenhet från service eller restaurang är inte ett krav, det viktiga är att du är framåt, social och intresserad av att utvecklas!
Om tjänsterna
Helg/extra, 10 tjänster
Arbete på c:a 4-10 timmar i veckan, förlagt på kvällar och helger under skolveckor.
Tänsterna övergår till 20 timmar i veckan under högsäsongen.
Startdatum för tjänsterna är löpande under våren, där de första börjar i slutet av januari.
Placering av samtliga tjänster kan bli på båda våra restauranger.
Tjänsterna går utmärkt att kombinera med skolgång.
Förkrav för tjänsterna är att du kan ta dig obehindrat till restaurangen på kvällar och helger.
Är du över 18 år är arbete på natten. tex 01-05 en lördag natt, en obligatoriskt del av ett rullande schema.
Som anställd finns det stora möjligheter att påverka ditt schema och din arbetsmängd samt att vidareutbildas internt.
Samtliga tjänster inleds med arbete i kassalinje och gästområde.
Glöm ej bifoga ett personligt brev och ditt CV med din ansökan, det behövs för att du ska kunna gå vidare till intervju.
Lön enligt Hotell och Restaurangs kollektivavtal, där timlönenerna inkluderat semesterersättning på 12,72% just nu är:
Under 17 år: 97,32 kr
17 år: 106,44 kr
18 år: 111,06 kr
19 år: 120,31 kr
20 år och uppåt: 142,88 kr
Har du några frågor kan du maila dem till bjorn.nilsson@se.mcd.com men skicka inte din ansökan dit.
Vänligen ring ej till restaurangerna med dina frågor.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,