Arbetsbeskrivning
Säsongsjobba i Sälen
Sugen på att susa nedför backarna i vinter? Ta chansen att jobba på McDonald's restaurang i Lindvallen!
Är du över 18 år, flexibel, självständig och trivs bland nya människor? Och älskar du snö och skidåkning?! Då kanske en säsong som medarbetare på McDonald's Lindvallen i Sälenfjällen är rätt för dig!
McDonald's Lindvallen är en säsongsrestaurang som bara har öppet från december till april.
Eftersom restaurangen inte har några egna fast anställda erbjuder vi våra medarbetare att komma och jobba en vinter i Sälen – inte bara en fantastisk erfarenhet utan också väldigt roligt!
Nu har vi öppnat ansökningen för vintern 2024–2025
Du får en säsongsanställning för den period du ska jobba. Vi söker främst dig som kan jobba hela säsongen, men det går att söka för delar av perioden. Återkoppling från din ansökan kommer göras under hösten.
BOENDE
Det finns möjlighet att bo tillsammans med andra medarbetare i en av våra stugor som ligger i Lindvallen.
LÅTER DET RÄTT FÖR DIG? ANMÄL DITT INTRESSE NU!
Våra förväntningar på dig:
- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi
Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,