OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
McDonald’s ställer högsta möjliga krav på matsäkerhet och kvalitet, och har sedan 1995 sin egen matsäkerhets- och kvalitetsstandard, baserad på HACCP-principer. På vår Supply Chain-avdelning arbetar vi med matsäkerhet och kvalitetsfrågor för McDonald's svenska restauranger, och för våra leverantörer. Vi ansvarar för att utveckla och genomföra processer för att säkerställa att vi uppfyller McDonald’s höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet. Vi arbetar tätt med våra leverantörer och följer upp kvaliteten på våra produkter. Vidare arbetar vi med vårt kvalitetsledningssystem och med reklamationer. En viktig del, därutöver, är att revidera befintligt material vilket innefattar mikrobiologisk provtagning och övriga kontroller samt delta i utveckling och etablering av nya system för kontroll av livsmedelsäkerhet.
Som medarbetare på vår Supply Chain-avdelning kommer du att ingå i ett stort nätverk av McDonald’s internationella experter inom matsäkerhet och kvalitet, svenska livsmedelsmyndigheter, kvalitetschefer hos McDonald's svenska- och utländska leverantörer samt med vår egen driftsavdelning och marknadsavdelning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyexaminerad inom livsmedelskvalitet med mikrobiologi och kemi, till exempel livsmedelsagronom eller ingenjör med inriktning på livsmedel. Har du några års erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.
Vi vill att du är en positiv, utåtriktad, noggrann, drivande och kommunikativ person. Vidare ser vi gärna att du har kunskap om djur- och livsmedelsproduktion från jord till bord, produktionsteknik, livsmedelslagstiftning, livsmedelssäkerhet, leverantörskontroller, provtagning och egenkontroller.
Tidigare arbete på en McDonald’s-restaurang är meriterande.
Engelska pratar och skriver du obehindrat.
Känner du att ovan kvalifikationer stämmer överens på dig, och att du dessutom har ett stort matintresse, där kvalitet och service är i fokus, är du rätt person för jobbet!
Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år och du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Skärholmen.
Ansökan
Registrera din ansökan, bestående av personligt brev och CV, via knappen nedan, eller på McDonald’s hemsida www.mcdonald.se/jobbet, senast den 14 maj 2017. Ansökningarna behandlas löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson, HR, på telefon 08-740 85 00.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,