OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är driven, tycker om att ta ansvar och vill utveckla dig själv och restaurangen.
Som medlem i vårt restaurangteam jobbar du omväxlande dag och kväll. Du arbetar vardag samt helg i ett rullande schema. Givetvis enligt kollektivavtalets regler!
Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår mat till att säkerställa att matsal och övrig renlighet är i toppskick.
Det av största vikt att varje gäst får en bra upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. Vi på McDonald's erbjuder ett fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en överraskande bra restaurangupplevelse för våra gäster.
En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för dig som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
-
Kunna jobba 50% eller mer och ha viss tillgänglighet VARDAG DAGTID
-
Trivas med att ta ansvar
-
Trivas i ett högt arbetstempo
-
Vilja lära dig nya saker och utvecklas
Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs med om McDonald’s som arbetsgivare på https://www.mcdonalds.com/se/s... eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,