OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.
Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt se till att vårt kök och matsal är i toppskick.
Ett Jobb på McDonald's ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t.e.x om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.
Om högt tempo, teamwork, noggrannhet och många bollar i luften är fyra saker du gillar kan detta vara ett jobb för dig. Hos oss går vi mer utifrån personliga egenskaper än betyg och antal rader på CV't. Vi söker nya medarbetare som brinner för att överträffa våra gästers förväntningar och som inte är rädd för att höja tempot när det krävs.
Hos oss startar utbildningen från dag 1 och det finns en tydlig karriärstrappa för den som vill utvecklas till oss. Ditt egna engagemang och ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.
Information om tjänsten
Arbetet avser deltid och vi söker dig som dels kan arbeta alla veckodagar och tider men också dig som exempelvis studerar och vill ha ett extrajobb på sidan av, främst kvällar och alla tider på helgen.
Intevjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.
Du måste vara minst 16 år för att söka.
Ansökan
Låter det här som ett jobb för dig? Välkommen att söka tjänsten hos oss senast 9/4-21.
Kontaktpersoner på detta företaget
Linnea Lidmo, Restaurangchef
0152- 10861
Nina E, Rekryteringsansvarig
Onur Cabuk, Restaurangchef
Peter Högstedt, Restaurangchef
tidian seck, Restaurangchef
08-841218
Johanna Biarner, Supervisor
Robert Furuvald, Restaurangchef
08-57030309
Max Hedin,
Katarina Ropponen, Restaurangchef
Casper Johansson,