OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grilstad AB är sedan sommaren 2002 ägt av Jensen Holdig AS, som är moderbolag för Grilstad Fabrikker AS i Trondheim.
Grilstad AB producerar ett exklusivt sortiment av charkvaror.
Vi har 40 medarbetare, omsättningen under 2005 var ca 70 miljoner kronor. www.grilstad.se
Medarbetare kvalitet/produktutveckling
Grilstad AB producerar kallrökta fermenterade korvar, basturökta produkter samt varmkorv och falukorv. Vi säljer våra produkter i hela Sverige och jobbar för att komma ut på exportmarknaden. Vår anläggning i Östersund är mycket fräsch, de flesta avdelningar är nyrenoverade, och många lokaler är helt nya.
Vi söker dig som är positiv och har lätt för att samarbeta, men som också är självständig och kan driva processer själv.
Du bör ha högskoleexamen med inriktning på livsmedel, kunskap i mikrobiologi, kemi och livsmedelsteknologi, samt erfarenheter från arbete med HACCP och BRC. Vi vill också att du skall vara väl insatt i gällande livsmedelslagstiftning. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med produktutveckling.
Du har goda kunskaper inom data.
Du kommer i första hand arbeta med vårt kvalitetsledningssystem, vi planerar att certifiera oss enligt BRC under 2006. Detta arbete sker givetvis i nära samarbete med produktion och företagets ledning. I övrigt kommer du att delta i företagets produktutvecklingsgrupp, och medverka i processen att utveckla och implementera nya produkter i företaget.
Du kommer att rapportera till VD, samt ingå i en kvalitetsgrupp tillsammans med medarbetare från våra systerföretag i Trondheim, Hamar och på Stranda (alla i Norge).