OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS på restaurang Solhöjden!
Vi söker dig som vill skapa framtidens mat
Vår vision är att skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser! Vi söker serviceinriktade medarbetare med kunskaper från både kall- och varmkök som har stor passion, motivation och driv för mat och vill vara en resurs de dagar vi har toppar i matsalen. Vi söker därför dig som tillsammans med enhetens övriga medarbetare vill utveckla vårt utbud och vara en av våra frontfigurer ut mot våra gäster, allt för att de ska få den bästa matupplevelsen. Hos oss blir du en viktig del av vårt breda utbud, vi har ofta gästmatsal och större beställningar samt en nytänkande street food avdelning. Vi ser också arbete över gränserna som självklart, till exempel kassa och disk samt egenkontroll är inga problem för dig.
I begreppet meningsfulla matupplevelser formar vi våra menyer till ”nyttiga” och välsmakande måltider och vi arbetar ständigt med att utveckla och utvecklas, stort fokus ligger på gröna smaker.
Tjänsten är en behovsanpassad tjänst enstaka dagar med arbetstider dagtid, måndag till fredag, företaget kan även komma erbjuda arbetspass på övriga enheter i Göteborg efter behov.
Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt och vi ser det meriterade om du har arbetat som à la carte kock/kallskänka tidigare likaså arbetat med servering då det kan ingå i dina arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av kassa är det även det en merit.
Du som söker bör vara väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och du förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Du är utåtriktad med ett gediget intresse för mat och dryck och vi vill att du följer med i branschens trender. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.
Om Restaurang Solhöjden
Vi vill skapa en naturlig mötesplats att längta efter där maten är fantastiskt god, hälsosam och snäll mot vår planet. Vi är ett team på nio personer som värdesätter mångfald, samarbete och att ha kul på jobbet. Vi serverar ca 550 luncher per dag i våra restauranger och har en catering- och konferensverksamhet. Restaurang Solhöjden har två matsalar, en för våra dagliga luncher samt en mindre representationsmatsal.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Peter Hedman 0727–257962. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-11-15. Compass Group FS kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.