OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Vi skapar gemenskaper där unga syns, hörs och räknas. På denna grund bedriver vi ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige. Vi är ca 500 anställda och arbetar inom områdena; skola, ungdomskultur, arbete & entreprenörskap samt föredöme & framtidstro. Fryshusets verksamheter sträcker sig från kultur och nöjen till projekt som direkt adresserar vår tids svåraste sociala problem. Vi tror att alla kan lyckas och är värda en chans till. Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende.
Fryshuset öppnade sin verksamhet i Husby 2014. Sedan dess har vi varit och är fortfarande inne i ett spännande skede där vi sätter grunden för samt utvecklar Fryshusets verksamheter i Husby. Vi har nyligen expanderat till fler delar i Järvaområdet för att kunna verka för en större målgrupp. I dagsläget bedriver Fryshuset Husby en grundskola och har verksamheter inom Fryshusets alla verksamhetsområden.
Fryshuset i Husby söker nu en matintresserad medarbetare som tillsammans med vår köksansvariga ska driva skolköket. Skolköket bedriver förutom skolmatsal även en foodtruck samt cateringverksamhet med egentillverkad juice och mat som transporteras till Ica butiker av unga i våra verksamheter.
Skolkökets uppdrag är att öka ungas möjligheter till jobb och sysselsättning genom att skapa ett intresse inom mat. Detta görs genom handledning av unga, såväl praktiskt som teoretiskt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Tillaga god och nyttig lunch till våra elever och personal
• Tillsammans med köksansvarig ansvara för att driva och vidareutveckla skolköket
• Stödja ungas delaktighet inom skolköket
• Stötta vid behov av vår Foodtruckverksamhet och samarbeten med lokala ICA handlare
• Vid eventuella events vara tillgänglig utifrån schema
• Främja kunskapsdelning med kollegor och andra projekt inom Fryshuset
Kvalifikationer/egenskaper:
• Du är trygg i att driva ett självständigt arbete
• Hög social förmåga
• Du trivs i en dynamisk organisation och kan prioritera bland många arbetsuppgifter
• Gillar att tänka nytt och kan utveckla nya arbetssätt och metoder
• Baskunskaper inom näringslära
• Passion för matlagning
• Du ska arbeta utifrån Fryshusets värdegrund och visionen ”Vi gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen”
• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Det är meriterande om du har:
• Arbetat i utsatta områden
• B-körkort
Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2021-03-12. Vi tillämpar löpande urval och uppmuntrar dig därför att skicka i din ansökan så snart som möjligt.
Tillträde: Snarast
Anställningsvillkor:
Tillsvidareanställning på deltid 50%, med 6 månaders provanställning, reglerad arbetstid.
Tjänsten omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal/Vision.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Kringberg, HR-Generalist
Sofie Siegers Johansson, Samordnare
Annika Wennman, Rektor
Jonas Hjelm, Driftchef
Anja Frey, Platschef Stockholm
Malin Högberg, Projektledare
Jenni Nylander, Verksamhetsansvarig we_change
076-001 06 03
Andreas Bjurefors, Verksamhetsansvarig Maria ungdomsklubb
076-126 95 25
Sofie Siegers Johansson, Samordnare
073-950 22 60
Selina Juopperi, Verksamhetsansvarig |Elektra |United Sisters |Backa Systersk