OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbar du med våra middagsarrangemang arbetar du kvällstid, antingen lagar du maten eller serverar den. Restaurangen är liten, max 20 gäster och ni jobbar i team om två personer. Målet är att att ni möter gästerna på ett hemtrevligt sätt, och låter maten leda vägen för samtalet. Arrangemanget presenteras så här:
"Middagen serveras i café Sápmi, en unik restaurang som ligger i den gamla byn Jukkasjärvi. Det är som att kliva in i en annan värld när man går in i den lavvú-formade byggnaden med sin sprakande eld och gnistrande ljus. Till ljudet av jojk kommer din guide att berätta för dig genom rätterna, och kocken kommer att presentera inte bara maten utan också berättelserna bakom. Restaurangen ligger längst ut på en halvö, på kanten till Torne älv med utsikt norrut – bort från stadens ljus. Därför kommer guiderna hålla ett öga på natthimlen under middagen, och om norrskenet visar sig så går vi gemensamt ut och tittar på den magnifika ljusdansen som avslutning på kvällen"
Om detta låter som ett arrangemang som du vill jobba med, samt hjälpa till att utveckla, så hör av dig till oss. Du kommer att jobba i skift om 7/7, vilket ger dig en 80% tjänst. Möjlighet för fler extratimmar på din ledigvecka kommer finnas.
Ingen utbildning krävs men ett intresse för samisk mat är nödvändigt, och erfarenhet är meriterande.