OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
LECORA - FOOD TIME AB
Erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i ett modernt företag. Organisationen är platt, med korta beslutsvägar som kräver ansvar av alla enskilda medarbetare.
Food Time AB och Lecora AB är två producerande livsmedelsföretag som producerar ca 1200 ton livsmedel per år under ett och samma tak.
Food Time AB producerar kyld färdigmat under eget varumärke och säljer till detaljhandeln. De största grossisterna är ICA, Axfood och Coop men vi säljer också varor till fristående grossister.
Lecora AB producerar frysta livsmedel till storhushållsmarknaden. Lecoras största produktgrupp är schnitzlar, stekta, ostekta och fyllda. Övriga produkter i sortimentet är förädlade vegetariska och köttprodukter. De största kunderna är Servera, ICA Meny, Svensk snabbmat, Servicegrossisterna m.fl.
Vi söker en kandidat som ansvarar för den övergripande hanteringen av miljö- och kvalitetsfrågor.
Grundplattformen i ditt dagliga arbete kommer att bestå av att ta fram ett nytt kvalitetssystem, ISO 22000 eller BRC. Ytterliggare arbetsuppgifer kommer att vara:
- Löpande rapportering till olika instanser/myndigheter
- Bearbetning av HACCP-planer
- Hantering och arkivering av kvalitetsdokumentation
- Hygien ronder/utbildning
- Löpande bevakning av lagstiftning ( livsmedel, miljö)
- Uttag av prover på råvaror/färdigvaror.
- Implementering av nya rutiner.
Kvalifikationer: Högskoleutbildning eller liknande utbildning inom miljö/kvalité samt har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom livsmedelsindustrin.
Du är socialt begåvad, drivande och har en god förmåga att motivera och engagera organisationen i miljöfrågor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har en god datorvana, främst inom Office paketet och i SIK-Haccp program.