Miss Clara by Nobis söker Souschef

Arbetsbeskrivning

Miss Clara by Nobis söker Souschef

En modern kvarterskrog med internationell meny.

Vill du vara med och inspirera och leda vägen tillsammans med vårt härliga köksteam? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik?  Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Då Miss Clara ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i en av Stockholms finaste och mest välbevarade Art Noveau-byggnader har vi tillsammans med vår favoritarkitekt Gert Wingårdh fått chansen att skapa Miss Clara – ett urbant designhotell med en varm och personlig känsla.

Hotellet har 92 hotellrum, restaurang och bar samt ett par möteslokaler och en fantastisk festvåning för stora och små kalas belägen på vår terrass 5 våningar upp.

Vi söker nu en Souschef till vår à la carte restaurang. 

Food- & beveragedelen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu dig som tillsammans med köksteamet tar köket till nya höjder.

 

JOBBET


• Planering av kökets drift tillsammans med vår kökschef Roger Pettersson
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
• Säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling och kontroll av mice en place.
• Delaktig i inköp, inventering, kalkylering av råvarukostnad och miljökontroller.
• Tjänsten är en heltid med varierande arbetstider, främst kvällar och helgtjänstgöring.

TALANGEN


• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du har dokumenterad erfarenhet av liknande position.
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring

VAD ERBJUDER VI DIG?


• En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team.
• En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Skicka personligt brev och CV till roger.pettersson@missclarahotel.com

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Edstein, Receptionschef

Pawel Petersén, VD
0705224475
Emelie Alm, Director of inhouse sales
0709 60 22 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nobis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 augusti 2022
  • Ansök senast: 26 september 2022

Besöksadress

Stallmästaregården Norrtull
None

Postadress

Box 1616
Stockholm, 11149

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024