OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Miss Clara By Nobis är en del av Nobis Hospitality Group som sen tidigare driver välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och nyöppnade Blique By Nobis. I april 2014 öppnade vi Miss Clara by Nobis på växande Sveavägen, ett modernt hotellkoncept om 92 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, restaurang, bar. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former av kreativa uttryck.
Hovmästare
Miss Clara söker en serviceinriktad person för att utöka vår personalstyrka i restaurangen och festvåningen. Arbetsuppgifterna inkluderar servering samt enklare administrativa uppgifter så som att hantera telefon, mejl, beställningar, inventering och utskrift av menyer. Som ett hotell har vi en service som pågår från tidig morgon till sen kväll och vi letar efter personal som är villig att jobba över avdelningsgränserna och ser samarbete som en naturlig del av en arbetsplats. Arbetstiderna gäller främst kvällar och helger.
Vårt erbjudande:
Du kommer arbeta på ett av Stockholms roligaste hotell i ett team med hög respekt och uppskattning för varandra. Jobba i ett företag-/koncern med högt i tak, där många utvecklingsmöjligheter finns både i Sverige och internationellt. Vara med att hela tiden skapa istället för att förvalta. Din personliga utveckling är viktig för oss.
I tjänsten ska du:
*Ha förståelse för den höga internationella servicenivå som Miss Clara står för.
*Ha överblick över servicen och styra personalen du jobbar med
*Ha både förmåga och intresse av att kommunicera med målgrupper från alla världens hörn.
*Ha goda språkkunskaper både i tal och skrift, framförallt Svenska och Engelska.
*Kunna läsa av gästers behov och önskemål och reagera på dem intuitivt.
*Ha en sann passion för hotell- och restaurangyrket och jobba med människor.
*Vara villig att jobba dagar, helger och kvällar.
*Vara prestigelös med god samarbetsförmåga.
*Vara tillgänglig och flexibel.
Du ska vara:
*En person som vågar visa din personlighet.
*Trygg med god självinsikt och intuition.
*Motiverad, ödmjuk, målmedveten, drivande och tålmodig.
*Tydlig och kommunikativ.
*En person med grundinställningen att ingenting är omöjligt.
Tjänsten finns tillgänglig omgående.
För frågor kontakta: anton.sundelin@missclarahotel.com (Ej ansökningar)
Jag ser fram emot din ansökan!
Sara Palm Food & Beverage Manager
Kontaktpersoner på detta företaget
Josefine Edstein, Receptionschef
Pawel Petersén, VD
0705224475
Emelie Alm, Director of inhouse sales
0709 60 22 70