OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mora Parken är en del av Grönklittsgruppen, ett av Sveriges snabbast växande turismföretag. Koncernen har anläggningar inom camping, temaparker, och skidanläggningar över hela landet. Anläggningen består av ett tre-stjärnigt hotell med 73 rum, 40 självhushållsstugor, en huvudbyggnad med konferens och restaurang, bowling samt en camping med 500 campingrutor och 20 campingstugor.
Restaurang VH’s har en populär lunchservering och en á la carte på kvällar och helger. Vi har även servering av mat till konferensgäster, idrottsgrupper och övriga sällskap som besöker Mora Parken. Vi har stora nöjeskvällar och andra evenemang som kräver att restaurangen ställer om och ändrar utseende och funktion.
Vi söker nu en restaurangchef till Mora Parken. Du ska aktivt jobba för att öka beläggningen och omsättningen samt ha förmågan att entusiasmera och leda personalen mot uppsatta mål. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla verksamheten. Du har huvudansvararet för restaurangen och köket, och arbetar även i nära samarbete med andra avdelningar på anläggningen. Du kommer att ansvara för övrig restaurangverksamhet på anläggningen som vår sommarservering på Mora Camping samt hotellrestaurangen, som idag består av frukost och en enklare hotellmeny. Det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från restaurangverksamhet i ledande roll. Du trivs när tempot är högt, är engagerad, strukturerad och ansvarsfull. Du deltar själv i den dagliga driften, även kvällar och helger. Du är aktiv i gästkontakter och är beredd att lösa eventuella konflikter. Du behöver körkort och tillgång till bil.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
*Budgetansvar för restaurangen
*Leda och utveckla restaurangverksamheten i linje med Mora Parkens mål och verksamhetsidé
*Resultat- och driftansvar för restaurangen i nära samarbete med kökschefen
*Personal ansvar för underställda inom avdelningen.
*Medverka till utveckling av nöjen/events, konferens och idrottsevenemang
*Operativt ansvara för rekrytering, upplärning och schemaläggning av personal
Personliga egenskaper
Som medarbetare hos oss är du serviceinriktad och strävar alltid efter att ge våra gäster den bästa möjliga helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete, ordning och reda runt om dig, samt ständigt ger ett glatt och positivt intryck.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledande roll och tidigare erfarenhet som restaurangchef är meriterande.
Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 31/1 men rekrytering sker löpande
Krav:
Körkort:
* B (Personbil)
Kontaktpersoner på detta företaget
Anläggningschef Sarah Larsson
070-8989987
Maria Olsson
070-4802974
Campingchef Helen Arnesson
Anläggningschef Reine Flodin
Platschef Irene Forsberg-Henriksson
Receptionsansvarig Maria Nygard
Anläggningschef Sarah Larsson
Städansvarig Louise Petersson
Kökschef Hans-Erik Olsson
Bowlingansvarig Karl Lindblad-Martis