OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Pappa Ray Ray är vår restaurangdel och har 45 sittplatser inne och 36 platser ute. Det är en liten och intim kvarterskrog med svensk-fransk inspererad mat. Vi har öppet kvällstid sex dagar i veckan.
Morfar Ginko är vår bardel och har plats för 50 sittande och tar in ca 250 dryckesgäster på två våningsplan med tre barer. Under sommaren blir det gågata och vi får ytterligare 60 platser utomhus med tillhörande bar.
Vi söker nu en Pizzabagare
Som Pizzabagare hos oss kommer du jobba i högt tempo med kvalitetspizza på höga temperaturer i ett öppet kök.
Eftersom tjänsten är helt ny kommer du ha möjlighet att vara med och påverka hur tjänsten utformas. Vi har ett helt köksteam bakom som kommer kunna bistå med pizzadeg och övrig prepp.
Du som söker bör ha:
-erfarenhet från pizza bakning
-stresstålig och organiserad
-ett glatt humör
Är du intresserad? skicka ett mejl med cv till jobb@morfarginko.se
Vi söker nu en Pizzabagare
Som Pizzabagare hos oss kommer du jobba i högt tempo med kvalitetspizza på höga temperaturer i ett öppet kök.
Eftersom tjänsten är helt ny kommer du ha möjlighet att vara med och påverka hur tjänsten utformas. Vi har ett helt köksteam bakom som kommer kunna bistå med pizzadeg och övrig prepp.
Du som söker bör ha:
-erfarenhet från pizza bakning
-stresstålig och organiserad
-ett glatt humör
Är du intresserad? skicka ett mejl med cv till jobb@morfarginko.se
Pappa Ray Ray är vår restaurangdel och har 45 sittplatser inne och 36 platser ute. Det är en liten och intim kvarterskrog med svensk-fransk inspererad mat. Vi har öppet kvällstid sex dagar i veckan.
Morfar Ginko är vår bardel och har plats för 50 sittande och tar in ca 250 dryckesgäster på två våningsplan med tre barer. Under sommaren blir det gågata och vi får ytterligare 60 platser utomhus med tillhörande bar.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Patric Steklmacher
Restaurangchef Sara Shalabi
köksmästare Anders Dahl
Restaurangchef Jenny Johannesson
08-6411340
Restaurangchef Jenny Johannesson
Restaurangchef Max Jander
08-6411340