OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Elite Plaza Hotel Göteborg är inhyst i en palatsliknande byggnad från slutet av 1800-talet. Hotellet är fem-stjärnigt och har 127 rum, konferensrum och sviter samt Swea Wine & Dine samt gastropuben Bishop Arms. Vi söker nu en operativ frukostchef som ska arbeta tillsammans med sitt team för att erbjuda våra gäster från världens alla hörn en riktigt bra start på dagen.
Vi vill att du har tidigare ledar- och serviceerfarenhet, gärna från premiumhotell och är mycket intresserad av att under dygnets första timmar skapa en riktigt härlig frukostupplevelse, oavsett om gästerna väljer att inta den i matsalen eller på sitt rum för att sätta ytterligare guldkant på sin tillvaro. Du har insikt i personal- och råvaruekonomi och förstår hur viktigt det är att jobba med alla komponenter, presentation, service och utbud för att lyfta upplevelsen. Du stöttar även upp konferensluncher när det behövs. Du tvekar inte för att kavla upp ärmarna och ställa dig i disken, rosta vår egen granola eller baka en kaka till konferensfikat när utrymme finns. Tjänsten rapporterar till vår F&B manager Nicklas Stenström.
Tjänsten är ett 100% vikariat på minst 12 månader, som innebär såväl vardagar som helger vid behov.
För frågor om tjänsten kontakta: Nicklas Stenström eller Camilla Nyman. Urval kommer ske löpande.
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger