OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sheraton Stockholm Hotel är en del av Starwood Hotels & Resorts worldwide med fler än 1100 hotell världen över.
Nu söker vi Dig som vill arbeta vid behov i en internationell miljö.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
- att tillsammans med övriga kockar ansvara för det dagliga arbetet för vår restaurang Threesixty furkost, A la carte och Bankett
- att ansvara för mise en place till kommande dag
- annat förkommande arbete i köket
Du som söker skall uppfylla följande;
- Avslutad kockutbildning
- Minst två års yrkeserfarenhet av arbete som Commis / Demi Chef de Partie från en större organisation med goda erfarenheter.
- Ansvarskänsla och flexibilitet
- Du ska vara genuint intresserad av matlagning
- Bra organisations- och initiativförmåga
- Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden
- Kan uttrycka dig väl i tal som skrift, även på engelska
- God social kompetens
Kontaktpersoner på detta företaget
HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00