Motiverad och Ambitiös Kock

Arbetsbeskrivning

Sheraton Stockholm Hotel är en del av Starwood Hotels & Resorts worldwide med fler än 1100 hotell världen över.
Nu söker vi Dig som vill arbeta vid behov i en internationell miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

- att tillsammans med övriga kockar ansvara för det dagliga arbetet för vår restaurang Threesixty furkost, A la carte och Bankett
- att ansvara för mise en place till kommande dag
- annat förkommande arbete i köket

Du som söker skall uppfylla följande;

- Avslutad kockutbildning
- Minst två års yrkeserfarenhet av arbete som Commis / Demi Chef de Partie från en större organisation med goda erfarenheter.
- Ansvarskänsla och flexibilitet
- Du ska vara genuint intresserad av matlagning
- Bra organisations- och initiativförmåga
- Förmåga att arbeta självständigt och i team under stressiga förhållanden
- Kan uttrycka dig väl i tal som skrift, även på engelska
- God social kompetens

Kontaktpersoner på detta företaget

HR Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Director of Human Resources Thomas Johansson
08-412 35 20
Human Resources Executive Milena Zachrisson
08-412 35 21
Michaela Bussler
+468412 34 00
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123701
Ross Seward
08-412 34 00
Bram Visser
+4684123400
Groups & Events Manager Agni Gelasaki
08-4123500
Ross Seward
08-412 34 00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sheraton Stockholm Hotel STOCKHOLM
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid/Deltid
  • Lön enligt avtal
  • anställning för enstaka dagar/extra anställning
  • Publicerat: 18 juli 2013

Besöksadress

Tegelbacken 6
None

Postadress

Box 195
STOCKHOLM, 10123

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010