OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en heltidskock, som vill bli en del av vårt restaurangteam.
Vi erbjuder dig jobb i en fantastisk miljö med puls, energi, massor av nya erfarenheter, och stora möjligheter till vidareutveckling. Från köket tittar du ut över sjön Sävelången, våra örtodlingar och vårt växthus.
I år odlar vi även egna grönsaker på Gunda Gården utanför Vårgårda.
På Nääs lagar det vi kan från grunden och i stor utsträckning på lokala råvaror för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga.
Hos oss arbetar du såväl luncher, a la carte och fester - ingen dag är den andra lik!
Du har ett rullande schema med en mix av dag- och kvällspass, där även helgpass ingår.
Dagtid serveras såväl frukost som lunch och fika av olika slag till våra gäster. Kvällstid har vi två restauranger i gång - Fabriksköket samt det helt nyöppnade Pannhuset Kafé & Krog
Vi har ett eget bryggeri, bageri och kondis, vi grillar, håller matlagningskurser och bakar pizza.
För att passa in i det härliga gänget på plats ska du ha ett genuint intresse för mat och dryck samt vara öppen, flexibel, nyfiken på branschtrender och sist men inte minst uppskatta att vara en del av ett team som hela tiden vill uppåt och framåt.
Vi tillämpar individuell lönesättning baserad på ålder och tidigare erfarenhet.
Körkort och tillgång till egen bil är en fördel men inget måste om du bor i närheten.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet a la carte och/eller beställningsverksamhet.
Är du nyfiken på att jobba tillsammans med oss?
Fyll i frågorna och berätta kort om varför vi är en perfekt match. Vi går igenom urvalet och kallar löpande till personliga intervjuer.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju.