OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Franzéns Charkuterier söker en medarbetare som kan stycka 2-3 grisar varannan vecka, till att börja med. Tjänsten kan komma att utökas.
Vi värderar noggrannhet och hantverksskicklighet högre än snabbhet. En styckare som arbetar i företaget måste vara stolt över sitt arbete och kunna se kunderna i ögonen. Inga snedskurna kotletter accepteras av mina kräsna kunder. Kurser hos Eldrimner är starkt meriterande.
Styckningsschemat som vi använder är annorlunda och anpassat efter våra behov av styckdetaljer och produktionskött, och det kommer vi att lära ut till den som får tjänsten. Vi använder inte bandsåg. Produktionsköttet förädlar vi hantverksmässigt till charkprodukter som färskkorvar, värmebehandlade produkter och lufttorkade produkter, bland annat. Vi använder inga konserveringsmedel eller andra onödiga tillsatser i våra charkuterier. Därför är hygien och kunskap om livsmedelssäkerhet extra viktigt på vår arbetsplats.
Den sökande måste kunna stycka två stora grisar enligt vårt styckschema på tre dagar, tre stora grisar på fyra dagar. I tjänsten kan också ingå andra arbetsuppgifter som till exempel städning, diskning och paketering.
Tjänsten kan komma att bli en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Företaget är anslutet till Livsmedelsföretagens kollektivavtal. Arbetsplatsen ligger på landsbygden utan rimlig kollektivtrafik. Den som söker tjänsten måste kunna ta sig till arbetsplatsen med något eget färdmedel.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.