NORDA Göteborg söker engagerad och smaksäker kock

NORDA Göteborg söker engagerad och smaksäker kock

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

KOCK I NORDA

Jobba med Sveriges härligaste kollegor på Göteborgs skönaste arbetsplats!

Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster.

Nu söker vi vår nya stjärna till Norda på Clarion Hotel Post! Hos oss är du med och skapar en magisk upplevelse för våra gäster! På Clarion Hotel Post är det alltid full fart och nu söker vi en passionerad medarbetare till vårt köksteam på Norda.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Här skapar vi Göteborgs mest attraktiva mötesplats där affärsresenärer, semesterfirare och göteborgare möts. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Vad innebär rollen som kock i Norda?
I köket på Clarion Hotel Post händer alltid något spännande!
Vi serverar allt ifrån konferensluncher, brunch och a la carte till wine makers dinners och specialevent.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet i köket, gärna minst 3 år och att du gillar flexibla arbetstider och drivs av högt tempo. Vår vision är att vara en mötesplats som skapar roliga minnen

I tjänsten ingår bl.a:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med Sous Chef/HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvar för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Förstå och följa de arbetsrutinerna vi har i köket på Clarion Hotel Post.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov.
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Samarbetar med övriga avdelningar för bästa service till våra gäster.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till HC.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Följa företagets policies.

Vi erbjuder dig:

• Härliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja
• Möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Strawberry
• Super Colleague - förmånsprogram för våra anställda som innefattar bla 4 gratisnätter på Strawberry eller Nordic Hotels & Resorts varje år
• Rabatt på mat och dryck för dig och dina vänner
• Friskvårdsbidrag

Bra att veta:
- Ansökan görs via vår rekryteringssida, vi tar ej emot ansökningar via mail
- Lön enligt överenskommelse
- Anställningsgrad: Heltid 100%
- Arbetstider: Varierande mellan dag/kväll/helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi rekryterar alltid långsiktigt, men börjar gärna med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi är anslutna till kollektivavtal mellan HRF och Visita

Har du frågor om tjänsten kontakta Head Chef janos.halasz@strawberry.se eller Executive Chef johan.friberg@strawberry.se

Har du frågor om Clarion Hotel Post kontakta People Performance Manager Helena Hallberg på helena.hallberg@strawberry.se

HOPPAS VI SES!

Kontaktpersoner på detta företaget

Melanie De Melo

Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005
Andreas Antonsen
+46 31619000, +46 738336300
Sofia Wackling
+46 705272620
Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Post
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 augusti 2024
  • Ansök senast: 12 september 2024

Besöksadress

Drottningtorget 10, Göteborg
None

Postadress

c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
Stockholm, 10394

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024