OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Enhetschef/restaurangchef
Stigen av Knut är en ”branch out” på Knut restaurang & bar som har två restauranger i centrala Stockholm. Vi andas Norrland i allt vi serverar och gör. Atmosfären ska kännas hemma hos och värme. Detta gäller både utåt mot gästerna och mellan personalen.
Vårt mål är att etablera oss runt om i Sverige för att sedan ta hela världen med storm. Just nu planerar vi en egen leverantörsfirma där målet är att kunna leverera Norrland ut i världen. Det är allt ifrån mat, snickeri, skafferi med mera. Vi vill expandera snabbt och trots att det just nu är en väldigt turbulent tid över hela världen, tror vi starkt på vårt varumärke och planerar därför inför expandering så att vi står redo när världen återgår till det mer normala. Det är därför en otroligt spännande tid för oss och vi behöver då dig som är trygg och lugn samtidigt som du är driven och flexibel.
Vi har sedan december 2014 samarbetat arbetsförmedlingen med instegsjobb och fått in flera personer den vägen som vi har kunnat lära upp inom matlagning och service.
Detta är något som är viktigt för oss och det är därför väldigt viktigt att du har tålamod och respekt för andra människor.
Stigen av Knut öppnade i Täby centrum våren 2019 och har hela tiden blivit starkare och hunnit bygga upp en liten bas av stamkunder såväl som nya besökare dagligen. Under Coronakrisen har vi lyckats hålla oss över vattenytan och tror oss komma stärkta ur detta med dig i ledartröjan. Vårt koncept är norrländsk ”fast food from a slow place”. Menyn är enkel men vällagad och vi behåller vår höga integritet i detta något enklare koncept jämfört med våra enheter inne i centrala Stockholm.
Rollen
· Din roll blir att driva gruppen framåt och få alla att jobba mot uppsatta mål.
· Pedagogiskt stötta övrig personal och utveckla dem.
· Du ska föregå med gott exempel och allt går att lösa.
· Bygga upp en stabil grund som sedan blir riktlinjer för framtida öppningar.
· Utveckla och driva företaget framåt.
· Arbeta på golvet tillsammans med dina kollegor.
· Du rapporterar veckovis försäljning och inköp.
· Du blir ansiktet utåt och det är ditt team som kommer bli mallen för hur framtida enheter skall uppträda, utvecklas och fungera.
Du är
· Driven och snabbtänkt
· Prestigelös
· Rak och tydlig
· Problemlösare
· Team player
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, mat och servering.
Tjänsten är tillgänglig med start omgående och ansökningar kommer att behandlas löpande. Under sommaren är tjänsten på 60-75%, men under hösten kommer det öka till en 100% tjänst.