OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om oss:
Ute på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell några golfdrivar från hamnen i Torekov. Vi har öppet året runt för naturälskare, spagäster, konferensgäster, golfspelare och a la carte-gäster utifrån. Bistron har bra renommé och vi har en tydlig vision vi jobbar efter. Vi har ett nära samarbete med våra lokala lantbrukare och matproducenter, och har ett starkt fokus på närproducerade råvaror. Vi vill urskilja oss från mängden med varje tallrik som går ut ur köket, oavsett om det är sushi, bbq eller a la carte.
Om Bjärehalvön:
Ute på Bjärehalvön finns oändliga möjligheter för att vistas i sagolik natur. Löpning, vandring och cykling är stora intressen som både lockar turister men också aktiverar oss som bor här. På hösten fiskas det hummer, kite-och vindsurfarna jagar ständigt vågor och vind året om, golfbanorna ligger tätt och på Torekovs GK kan man spela året runt (ofta på sommargreener). På Hallandsåsen plockar vi kantarell och Karl-Johan och på åkrarna broccoli, majs, grönkål, jordgubbar, potatis och sparris. Här ute finns en livskvalitet som gör gott för själen.
Om dig:
Du ska vara erfaren, målmedveten, driven och arbetshjälpsam. Du ska ha ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att vilja utveckla dina kunskaper hos och med oss. Tycker du om att arbeta i mindre team på ett personligt hotell där kvalitet och det genuina är kärnan då är Torekov Hotell en plats för dig.
Gillar du natur, golf, tennis, fiske, träning och hälsa så skall du ta dig till Bjäre.
#jobbjustnu
Det är en fördel om du har minst 1-2 års erfarenhet av tidigare restaurangjobb, gärna bordsservering.