OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi öppnar i vår ett nytt produktionskök i Kävlinge. Köket kommer att leverera måltider och livsmedel till bl a skolor och sjukhus i närområdet. Vi kommer inledningsvis att leverera ca 6000 portioner årets alla dagar men planerar redan för att utöka verksamheten. Maten lagas från grunden och till stor del från ekologiska livsmedel. Vi arbetar både med varm mat och med cook and chill.
Vi söker dig som har flerårig vana från ledande befattning inom storkök eller restaurang. Du har fokus på att maten är vällagad, smakrik och visuellt tilltalande. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad och är van vid att ha många ”bollar i luften”. Som ledare är du engagerad och har förmåga att skapa starka team samt delaktighet hos dina medarbetare. Vi ser att du kan arbeta både självständigt och i grupp samt driva egna projekt. Du behärskar Microsoft Office-paketet och har kunskaper i HACCP. Vi ser även att du har körkort samt talar, läser och skriver svenska obehindrat. Vi tar för givet att du har utbildning inom branschen samt minst fem års yrkeserfarenhet.
Som köksmästare kommer ditt ansvar att vara den dagliga driften av köket. Tillsammans med produktionschefen och personalen ska du utveckla köket och skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att arbeta efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Ansvarsområden som köksmästare innebär även:
• arbetsledning för köksteamet
• menyplanering
• inköp & råvarukalkylering
• lagerhantering samt inventering
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag. Helgarbete kan eventuellt förekomma.
Fazer har kollektivavtal med Unionen. För fackliga frågor kontakta Lotta Bäckström, Unionen, via företagets växel, 08-470 72 00.
Ytterligare upplysningar lämnas av Britta Ljungberg, produktionschef, på tel 0722-450140, eller via email, britta.ljungberg@fazer.com.
Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är 2015-04-24.