Nu söker vi Senior Souschef till vår restaurang West Coast

Arbetsbeskrivning

West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers.



Nu söker vi en engagerad och passionerad Senior Souschef som skall ge våra gäster en fantastisk matupplevelse på vår restaurang West Coast

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, inköp, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Som Senior souschef avlastar du vår köksmästare med vissa administrativa uppgifter samt rekrytering och bemanning. 

Kvalifikationer och personlighet
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 2 år med a la carte. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt.

Som Senior souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning.

Vad vi erbjuder
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår köksmästare och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast möjligt. 

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson, fredrik.andersson@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!



Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: West Coast
  • 3 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 juli 2022
  • Ansök senast: 31 augusti 2022

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024