Nu söker vi Souschefer!

Nu söker vi Souschefer!

Arbetsbeskrivning

Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Nu söker vi Souschefer som vill vara med och ta mat och dryck till nya höjder.

Under året varierar vår verksamhet, just nu befinner vi oss i början av en härlig sommarsäsong som sedan övergår i oktoberfest och halloween för att till sist avsluta året med ett av Stockholms största julbord.

Som Souschef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Denna tjänst kommer vara placerad på vår restaurang Tyrol, som är Gröna Lunds största restaurangkök.  Ditt huvudsakliga fokus under året kommer variera. Vid drift kommer du som Souschef är att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst och tycker om att leda team. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Varmt välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 21 juli, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten rullar året ut med goda möjligheter till förlängning. Har du frågor om är du varmt välkommen att ta kontakt med Samuel Cabrera, Kökschef på tfn: 010-708 95 52 eller via mail: samuel.cabrera@gronalund.com.

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund
  • 5 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 juni 2022
  • Ansök senast: 21 juli 2022

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024