OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej!
Kul att du visar intresse för den här tjänsten! Vi behöver utöka och söker nu dig som är ansvarsfull, har en positiv inställning samt trivs i en miljö där det är mycket att göra. Du är en social person som brinner för att skapa oförglömliga vistelser för våra gäster. Gärna med ett intresse för mat och dryck. Önskvärt är att du har ett par års erfarenhet inom yrket, men är du rätt person i kombination med en fantastisk personlighet så lär vi dig allt vi kan. Hos oss har vi även många internationella gäster, därför bör du behärska svenska och engelska i tal samt skrift. B-körkort är ett måste då regionala kommunikationer saknas. Vi har goda möjligheter till övernattning vid behov.
Varaktighet, arbetstid: heltid.
Tillträde: snarast möjligt, ansökningar behandlas löpande.
Lön: månadslön, enligt överenskommelse.
Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.
ANSÖKAN
E-posta din ansökan samt cv till kökschef och sommelier Inga-Lena Eriksson:
inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se
OM OSS
Färnaköket med matsal är flerfaldigt prisbelönt och här lagar vi mat med respekt för den naturliga råvaran. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Drycker från småskaliga vinbönder med stor personlighet ligger till grund för vår dryckeslista. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs och White Guide.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food and Beverage Manager Inga-Lena Eriksson
0222-28190
VD Wenche Engström
0222-28190