OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du minst 18 år och intresserad av att jobba i vår matproduktion?
Kom och arbeta ”behind the scenes” i vår matproduktion i Sköllersta, Örebro. Varje år erbjuder vi säsongs och deltidstjänster på våra sju fabriker som är utspridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro. Hos Atria produceras inspirerande mat under varumärken som Sibylla, Lithells, Lönneberga, Ridderheims och Pastejköket.
Vi söker sommarjobbare till vår produktion i Sköllersta. I fabriken i Sköllersta tillverkar vi bl.a. den berömda Lithellskorven samt hamburgare och korv till Sibylla restaurangerna.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan vara allt från att ta emot råvaror till att väga upp recept, tillreda smet, sköta förpackningsmaskiner, rengöring till orderplock och utlastning till kund.
I livsmedelsbranschen är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden. Din säkerhet är mycket viktig och vi arbetar enligt färdiga drift- och säkerhetsinstruktioner samt med arbetsrotation inom arbetslag och avdelning.
Kvalifikationer
För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, engagerad, handlingskraftig och flexibel. Och självklart gillar du gott samarbete och god mat!
Vi söker dig som kan arbeta heltid under perioden vecka 23-35, antal veckor i perioden kan variera. Dessutom finns möjlighet till extra arbete under resterande år och högsäsong, där du blir en viktig del i vårt arbetsteam som resurs.
Arbetstid: Dagtid, 2-skift eller nattskift beroende på avdelning. Körkort och tillgång till egen bil är en fördel då arbetstiderna kan komma att variera.
Passar ovan in på dig?
Sök tjänsten redan nu då vi går igenom ansökningar löpande, sista ansökningsdatum är 2020-03-04.
Har du frågor om tjänsten, hör av dig till, Malin Bergstrand, email: malin.bergstrand@atria.com, eller Veronica Kitti, email: veronica.kitti@atria.com
Varmt välkommen med din ansökan!