OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Vill du utveckla kvalitén och matupplevelsen inom food & meeting på AstraZeneca Mölndal?
Vi söker nu en köksmästare som brinner för matlagning av högsta kvalité.
Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelsen, kvalitén och arbetsmiljön inom Food & meetings på AstraZeneca Mölndal. Uppdraget ger dig en bred utvecklingspotential med ansvar både för lunchrestaurang, coffee shop, butik, catering, events, konferens samt vending.
Ser du teamets utveckling som en del av din egna utveckling?
Vi söker en trygg, stabil, positiv och nytänkande ledare som tillsammans med restaurangchef skall sätta nya mål och riktlinjer för att driva restaurangen m.m framåt.
Din laganda, kreativitet och engagemang för att skapa vinnande team är något som vi värdesätter högt.
Har du både det kreativa och ekonomiska sinnet?
Med din kreativitet och goda ledaregenskaper kommer du få möjlighet att leda och fördela arbetet i vårt kök samt vara en del i både matlagning, inköp, ta fram framtidens utbud, personalplanering och egenkontroll.Du behöver en lång yrkeserfarenhet med minst 5 år som kökschef, i en arbetsledande roll med en stor personalgrupp. Har du stor erfarenhet av större event, god datavana och gillar resultatansvar är du perfekt för oss.
Känner du dig träffad och ser fram emot att vara en del av oss?
Du har i din roll ansvar för att leda och utveckla teamet i köket med fokus på kvalité och serviceanda.
Personalansvaret är för ca 10 duktiga medarbetare och ansvaret över den dagliga driften innebär såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Vi ser fram emot att träffa dig som är van att ta beslut och gillar att arbetet är i balans med empati och omsorg.
I ditt personliga brev vill vi veta mer av dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat och varför du ser laganda som en viktig del i arbetet.
Du rapporterar till restaurangchef.
Heltidstjänst vardagar dagtid, någon kväll kan förekomma.
Vi tillsätter tjänsten snarast och sista ansökningsdag är 1 november.
Övrigt
Friskvårdsbidrag, Kollektivavtal, fri parkering samt bra utbildningsmöjligheter
Välkommen med din ansökan!
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida.
Frågor om tjänsten? - Välkommen att kontakta restaurangchef Jennifer Jensen
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,