Arbetsbeskrivning
Inledning
Har du ett brinnande intresse för mat och dryck och ett stort fokus på kvalité? Är du driven, noggrann och gillar att planera, utbilda och leda, då är denna tjänst rätt för dig!
Arbetsuppgifter
Som souschef på O’Learys Karlstad är du en av våra viktigaste nyckelspelare. Du får chansen att vara med och driva restaurangens utveckling framåt, motivera och inspirera tillsammans med köksmästaren. Du ansvarar för att förbereda och tillaga maträtter i enlighet med O’Learys koncept, hålla köket rent och snyggt samt följa lagar och regler. Tillsammans med övriga i ditt team levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster avseende kvalité och service.
Vi söker dig som
Är trygg i din roll som kock och är redo för nya utmaningar. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är en noggrann, tydlig och prestigelös lagspelare och tycker att detaljerna är viktiga för hög kvalité. Du tar egna initiativ och är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du har förmågan att planera, utbilda och leda. Som souschef på O'Learys Karlstad är du en del av ett härligt gäng.
Om OLearys
O'Learys Karlstad är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats med aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.
Vi ser fram emot din ansökan!
START: Omgående
OMFATTNING: 100 %, lön enligt överenskommelse
ARBETSTIDER: Vardagar, kvällar och helger
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalchef Umit Canpinar
031-7115519
0707-286949
Personalchef Umit Canpinar
031-7115519
0707-286949
Fredrik Göransson
Jesper Liedstrand
Kockansvarig Thomas Aspholm
0703731848
Restaurangchef Fredrik Göransson
Restaurangsnsvarig Noor Al dulaimi
0722037375
Ägare Petra Granström
0703166552
Mikael Olsson
Ass.Restaurangchef Mikael Nyrén