OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om människor, härlig stämning, nöje och variation är vad du älskar, då är O'Learys den perfekta arbetsplatsen för dig.
Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.
Vi ÄLSKAR att...
leverera fantastiska eatertainmentupplevelse för gästerna
hjälpa våra lagmedlemmar att växa
ha kul och umgås.
Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.
Lagkamraterna söker en ledare som:
likt dem har en passion för mat, dryck, sport och människor.
gillar att utmana både sig själv och sitt team och ser utveckling som en del av det dagliga arbetet.
har förmågan att leda och motivera ett team och skapa en rolig och givande atmosfär för alla medarbetare
har en dynamisk personlighet med en stark passion för besöksnäringen.
kan "snurra alla tallrikar samtidigt"
Coachen vill att du:
har kockutbildning och minst 2 års erfarenhet av arbete som köksmästare eller souschef på en à la carte-restaurang.
är resultatorienterad, strategisk och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
ser stolthet i att ha helhetsansvaret för matkvalitén för våra gäster.
är lyhörd och uppmärksam på dina lagmedlemmar och gästers behov.
ARBETSUPPGIFTER: Som kökschef på O’Learys är du en viktig del av organisationens utveckling, dina fokusområden är att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som Kökschef ansvarar du för köket och matberedningen enligt O’Learys koncept för att säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster. Du ansvarar för lager- och kostnadskontroll, schemaläggning, utbildning, upprätthållande av polices och rutiner samt rekrytering av ny personal i köket och back of house. Du skall även säkerställa en hälsosam arbetsmiljö genom att följa de regler och lagar som finns när det kommer till hygien och hälsa. Ditt ansvarsområde innefattar hela köket med underhåll av ytor och utrustning.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev, CV och löneanspråk.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalchef Umit Canpinar
031-7115519
0707-286949
Personalchef Umit Canpinar
031-7115519
0707-286949
Fredrik Göransson
Jesper Liedstrand
Kockansvarig Thomas Aspholm
0703731848
Restaurangchef Fredrik Göransson
Restaurangsnsvarig Noor Al dulaimi
0722037375
Ägare Petra Granström
0703166552
Mikael Olsson
Ass.Restaurangchef Mikael Nyrén