Olle & Kajsa Restaurang & Cafe i Stockholm söker souschef

Arbetsbeskrivning

På Olle & Kajsa serverar vi lätta luncher med inspiration från vår svenska husmanskost med utstickare till södra breddgrader. Vi sätter högt värde i att baka och göra gott kaffe, en perfekt fika i vårt orangeri framför brasan eller ute i den lummiga trädgården.

På kvällarna serverar vi mindre rätter där du väljer två stycken för en lättare måltid och tre till fyra för en fylligare middagsupplevelse. Kvällsmenyn inspireras av medelhavet och den “nynordiska” matlagningen.


Olle & Kajsa öppnade nu i slutet av maj i tidigare Kolonis lokaler vid Olle Nymans konstnärshem i Saltsjö-Duvnäs. Vi är idag tre erfarna kockar men behöver bli fler.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande tjänster och á la carte-kök. Du är strukturerad och har goda ledaregenskaper för att organisera dina kollegor inför service. Du är bra på att bibehålla satt standard på mise en place och har koll på dagliga beställningar.

Vi har en god arbetsmiljö och arbetar ständigt med att förbättra och utveckla köket. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har bra samarbetsförmåga, och precis som vi, är du en person som vill ha roligt på jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!


2-4 års erfarenhet

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Olle och Kajsa Restaurang & Cafe
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 juni 2023
  • Ansök senast: 20 juli 2023

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024