OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd.
Att arbeta som operationssjuksköterska hos oss:
Som operationssjuksköterska arbetar du i team med narkosläkare, narkossjuksköterska, operatör och undersköterska på operationsavdelning.
Utbildning:
KRAV
- Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård
Kompetenser:
- Operationssjuksköterska
Språk:
KRAV
- Svenska
Arbetslivserfarenhet:
KRAV
- Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer
Om dig:
Vi söker dig som är operationssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet från operationsarbete på sjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Du behöver kunna arbeta med kirurgi, ortopedi, gynekologi, önh och gärna övriga specialiteer. Du bör vara självständig och trygg så du snabbt kan finna dig tillrätta på nya arbetsplatser. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel.
Lön, ersättning och förmåner:
OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd.
Om anställningsvillkoren:
Visstidsanställning V.2-34
Rotationstjänstgöring dag/kväll/helg kan ev bli aktuellt med natt.
Kontaktpersoner på detta företaget
Verksamhetschef Anders Karlsson
070-726 54 80