OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
VI SÖKER DIG
Vi söker två operativa hovmästare för att leda vår restaurangpersonal. Det blir ett kreativt arbete där du även är med och utvecklar vårt nya brasserie-koncept i samarbete med VD och restaurangledning.
Som hovmästare ansvarar du för att leda och koordinera det dagliga arbetet samt ansvarar får öppning och stängning de dagar du är på plats. Du kommer även kunna vara med i planering av dryckesmenyn så om du har en sommelierutbildning eller motsvarande erfarenhet så är det meriterande.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi förväntar oss att du har god framförhållning, är duktig på planering, logistik och schemaläggning. Du bör vara strukturerad, proaktiv och ta egna initiativ, flexibel och van att hålla igång många olika arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa både gästers och medarbetares förväntningar. Du bidrar till positiv energi bland gäster och kollegor.
KRAV
Flytande svenska är ett krav, samt att du behärskar engelska
Vi ser gärna att du har bra datakunskap
Det är en fördel om du bor i närområdet
Körkort är ett måste
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är 100% med 6 månaders provanställning och i tjänsten ingår dag, kvälls och helgarbete. Lön och anställningsförmåner enligt överenskommelse. Tillträde omgående.
Varmt välkommen med din ansökan!
OM BRASSERIE VIDBYNÄS
Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från Stockholm, ligger Vidbynäs Golf. Mellan greener och natur finner du vår restaurang som just nu totalrenoveras och öppnas i ny kostym med uppdaterat mat- och dryckeskoncept till våren.
Här finner du en villkorslös och storslagen brasseriemeny med hjärtat på rätt plats. Brasserie Vidbynäs serverar en väl tilltagen blandning av maträtter från hela Europa med hög igenkänningsfaktor. Franska mathantverk står sida vid sida med svenska klassiker och italienska favoriter. Nyfångade ostron från Normandies salta, mineralrika vatten och kött från svenska gårdar är exempel på vad du hittar här.