OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Operativ Kökschef som kan leda och arbeta i verksamheten med övrig kökspersonal. Du har ett stort engagemang och ansvarskänsla för ditt arbete och van att att ge kollegor och gästen det bästa.
Du älskar att laga mat och har både ekonomi och miljö med i ditt arbetssätt.
Munken Hotell är en Hotell & Konferensanläggning mitt i Kalmar Län, belägen utmed E:22 i Mönsterås. Anläggningen drivs av VD Henric Svensson och Hotellchef Jessica Björneteg sedan våren 2020.
Hotellet har 35 rum, 6 konferensrum med kapacitet på 6-200 personer.
Vi jobbar mycket med event och stora sittningar under högsäsong.
Restaurangen har en kapacitet på 140 platser i daglig drift.
Vi är ett familjeägt hotell och du blir därför en viktig roll att vara med i utvecklingen av vår restaurangverksamhet.
Rollens omfattning:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna är varierande där även kvällar och helger ingår. Arbetsbördan är skiftande beroende på vilken säsong på året det är.
Dina uppgifter som Opretaiv Kökschef är att planera för verksamheten och tillsammans med kollegorna, laga maten till våra gäster.
Uppgifter som ingår i tjänsten:
Planera och ta fram menyer för olika säsonger och event
Ansvara för inköpen till hela kökets verksamhet, även frukost
Lägga schema för kökspersonalen, inkl frukost
Jobba enligt riktlinjer HACCP mm
Säkerställa daglig drift
Du rapporterar till ledningsgruppen
Din roll som Operativ kökschef innebär att du leder och utvecklar köket. Du är själv högst delaktig i den dagliga driften och delar med dig av din erfarenhet och kunskap till kollegor och ledning.
Du använder vårt bokningssystem ( HotSoft) som ett naturligt planeringssytem för att säkerställa iköpen även för hotell & konferensverksamheten.
Vi ser som en självklarhet att du jobbat som ansvarig person i tidigare anställningar, har en passion för matlagning och har ett öga för detaljer. Du har ett coachande arbetssätt och gillar att jobba i ett litet team med korta beslutsvägar och är bekväm med att ge positiv/konstruktiov feedback för att säkerställa att kökets rutiner och arbetssätt följs.
Vi lägger stor vikt på personaliga egenskaper som:
Kreativitet, engagemang, ansvarskännande och en stor portion humor.
Vårt mål är att tillsätta tjänsten snarast.
Urval sker löpande, varpå tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi är medlemma i Visita och har kollektivavtal.
Vi undanber oss samtal och erbjudanden från rekryteringsbolag och annonssäljare.