OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Rival kan vi erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! På helgerna är Rival extra välbesökt av Stockholmare och detta är en mycket viktig marknad för oss.
Rivals Bistro med knappt 100 platser erbjuder god, vällagad och igenkännande mat med ryggrad inom svensk gastronomi. Bistron har öppet för middag tisdag-lördag från 17.00.
I rollen som Operativ köksmästare är ditt jobb kreativt genom att utveckla verksamheten i Rivals Bistro och operativt genom att du arbetar aktivt i luckan under kvällarna och du leder och planerar arbetet för medarbetare i köket. Du kommer att ansvara för kökspersonalen och planera menyer efter säsong och tillgängliga råvaror samt säkerställa ekonomisk lönsamhet.
Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ledarskap och personalhantering. Du kommer att vara en del av vårt team och tillsammans arbeta för att uppnå vårt mål att fortsätta leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster. Du kommer leda och driva arbetet tillsammans med vår kökschef. Som Operativ köksmästare rapporterar du till vår kökschef som är huvudansvarig och även har det övergripande administrativa ansvaret. Viktigt för oss är att du leder hela processen i köket med energi och glädje har höga ambitioner och är nyfiken och har kreativt sinne.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Björn Doherty
Sussi Öström
08-54578907
Food & Beverage Manager Tobias Wikberg
Barchef Tommi Nahkuri
Operativt frukostansvarig Madeleine Mood
Breakfast Supervisor Madeleine Mood
Köksmästare Robin Gesang