OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en Operativ platschef/F&B Manager
Utflyktsmålet Lillängshamnens Restaurang och butik är platsen för dig som är redo för ett äventyr med fisk och skaldjur som tema. Ta chansen och arbeta på Värmlands enda fisk och skaldjursrestaurang/butik med röken i fokus, i ett team fullt av möjligheter!
Vi söker nu en passionerad och driven Operativ platschef/Food & Beverage Manager med ett stort hjärta för försäljning i delikatessbutik, mat och dryck samt erfarenhet i besöksutveckling och implementering.
Som operativ platschef/Food & Beverage Manager på Lillängshamnens Restaurang AB är du ansvarig för försäljning och operationell drift av delikatessbutiken, all mat- och dryckesverksamhet på enheten inklusive restaurang, bar, och cateringkök. I din roll förväntas du aktivt arbeta med att kontinuerlig utveckling av butik, restaurang och servicestandards för att säkerställa att Lillängshamnen alltid erbjuder det bästa mat- och dryckesupplevelser i butiken och restaurangen. Du kommer vara baserad på enheten i Lillängshamnen, Skoghall och rapportera direkt till ägare/VD.
Ansvar:
Fisk och skaldjursbutik samt mat och dryck är en central del av upplevelsen vid ett besök på utflyktsmålet Lillängshamnen och som Operativ Platschef/Food & Beverage Manager är du ansvarig för att vi lyckas uppfylla det löftet vi står för till alla våra kunder/gäster vilket innebär ansvar för:
Daglig drift av Lillängshamnens alla försäljningsställen.
Utveckling och implementering av butik, mat- och dryckesutbud som en central del av enhetens övergripande koncept.
Prissättning av butik, mat- och dryckesutbud i restaurang.
Budgetering och uppföljning av intäkter och kostnader för alla avdelningar, inklusive uppföljning av försäljning per arbetat timma, matkalylering och bruttovinster .
Analysering och utvärdering av försäljning inom alla områden för att optimera lönsamheten.
Koncept och servicestandards för alla försäljningsställen.
Personalansvar för enheten.
Erfarenhet:
Erfaren ledare med erfarenhet från liknande befattningar inom butik, mat- och restaurangverksamhet.
Tidigare erfarenhet från verksamhet med flera försäljningsställen med pulserande säsongsbetoning.
Vana att jobba med utflyksmål, säsongskalender och personalrekrytering.
Stort intresse och erfarenhet från att arbeta med butiksförsäljning, mat och dryck.
Vana från verksamhet med aktiviteter från morgon till sen kväll, sju dagar i veckan är ett plus.
Van att jobba med budgetering och ekonomisk uppföljning.
Vi söker dig som är:
Målmedveten och med en stor drivkraft och passion för butiksförsäljning, mat och dryck.
Förändringsvillig med stor flexibilitet och kreativitet.
Gillar högt tempo och tar fullt ansvar för enhetens genomförande och resultat.
Hög delegerings- och organisationsförmåga.
Du är skicklig på att kommunicera och presentera visioner och idéer för att få med dig medarbetarna. En entusiasmerande ledare som älskar att jobba och leda medarbetarna.
Om anställningsvillkoren:
Tillsvidareanställning; Heltid, inleds med sex månaders provanställning.
Varierande arbetstid; även kväll och helgtjänstgöring ingår.
Tillträde; efter överenskommelse.
Rapporterar till Ägare/VD
Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-10
Vi ser fram emot din ansökan!