Operativ produktionschef rekryteras till Warbro Kvarn

Operativ produktionschef rekryteras till Warbro Kvarn

Arbetsbeskrivning

Utanför Katrineholm i hjärtat av Sörmland ligger Warbro Kvarn AB, som startades av familjen Björklund för snart tjugo år sedan. Företaget ägs idag av grundarfamiljen, Sörmlandsfonden och ett antal sörmländska företagare. Verksamheten är förlagd till Linds gård, där råvaran hanteras med varsamhet i hela kedjan från jord till bord. Från odling och förädling av ekologiskt spannmål, till paketering och försäljning. För att ta nästa steg i verksamhetens utveckling rekryterar nu Majola en operativ chef till Warbro Kvarn, som blir ansvarig för produktions- och personalplaneringen.

OM TJÄNSTEN:

Som produktionschef på Warbro Kvarn blir du spindeln i nätet för tillverkning och distribution av mjölsorter och flingor. Du arbetar tillsammans med siloarbetare, kvarnbiträden och mjölnare. Sammantaget har du fem medarbetare och flera timanställda som förstärker vid produktionstoppar.

I din arbetsroll som produktionschef önskas tidigare erfarenhet av livsmedelsindustri och/eller lantbruk. Du har ett ansvar för produktions- och personalplaneringen med målet att kvarnens kunder ska få mjöl och flingor med hög kvalitet enligt deras beställningar, att få ett flyt i arbetet och att öka produktionen och driva verksamheten framåt.

Du kommer att vara en delaktig chef, lite av en tusenkonstnär som är beredd att dagligen själv närvara och arbeta i produktionen.

Arbetstiderna är måndag - fredag, dagtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning med tillträde snarast möjligt. Du blir anställd direkt av Warbro Kvarn efter att Majola har genomfört rekryteringsprocessen.



OM DIG SOM SÖKER:

Till tjänsten som operativ produktionschef söker vi dig som är kreativ, har ett gediget intresse för branschen, har en positiv inställning och erfarenhet från liknande tjänster. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att hantera spannmål och/eller med tillverkningsprocesser/flöden.

Om du brinner för mat, dryck och bakning är det ett stort plus då det genomsyrar verksamheten med mottot ”Matkärlek med ursprung”.

Du behöver ha arbetsledaregenskaper för att kunna strukturera upp och styra arbetet genom hela produktionskedjan, själv jobba i driften och samtidigt ha ett helikopterperspektiv över verksamheten.

Du är en social, ödmjuk och nyfiken person, som är i god fysisk form då arbetet ibland är tungt. Arbete utomhus förekommer året runt. Du ser utmaningar som något spännande, gillar att tänka i nya banor och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Den ena dagen är inte den andra lik!

Du bör tycka om att leda andra, ha kontakt med besökare och kunder.

B-körkort är ett krav och du bör ha grundläggande datorkunskap, ett intresse för teknik/maskiner och ha huvudet på skaft. Då största delen av kommunikationen på arbetsplatsen sker på svenska är det viktigt att behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Du ser positivt på en expanderande arbetsplats och vill vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med ett härligt sammansvetsat gäng.

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons eller genom att mejla till sandra.fagerlund@majola.se

Sista ansökningsdag är den 24/5-21.

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 maj 2021
  • Ansök senast: 25 maj 2021

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


11 september 2024

Sommarjobb 2024

Sommarjobb 2024

31 januari 2024

Blandning av kryddor

Blandning av kryddor

8 december 2022

Blandning av kryddor

8 september 2022