Operativ restaurangchef

Arbetsbeskrivning

ProfilHotels Hotel Savoy söker RESTAURANGCHEF.


Du är en empatisk ledare som skapar arbetsglädje och kan inspirera personalen lika bra som du hanterar stressiga situationer. Din service-känsla sitter ända ut i fingertopparna och du vill utvecklas i en av världens just nu mest spännande branscher. Du har en bra människokännedom och kan enkelt läsa av både gästernas trivsel i matsalen och personalens arbete under service. Ett stort intresse för mat och dryck är ett måste.
Vad kommer du att göra?
Som operativ chef kommer du kommer du att leda arbetet, schemaläggning och den dagliga driften i matsalen och vid de event som förekommer på vår klubbscen Sofiehof Underjord. Tjänsten innebär också ett nära samarbete med restaurang Sofiehofs kökschef, där ni tillsammans kommer att ansvara för driften av hela restaurangen. I Sofiehof serveras frukost, lunch och middag samt aw
Vi söker dig som
- har flera års erfarenhet av liknande arbete
- drivs av möjligheten att utveckla och leda medarbetarna i deras arbete
- är resultatinriktad i ditt arbete och gör allt för att nå de uppsatta målen
- är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck
- har initiativförmåga och är flexibel och förändringsbenägen
- trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem
- är trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete
- har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser av högsta klass
- har många års erfarenhet från restaurangbranschen och dokumenterad vana av att jobba i ledande befattningar
- är en bra kommunikatör och har lätt att skapa ett gott klimat i ditt team


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande jobb i en utvecklande miljö med högt i tak och utrymme för att vara med och påverka.
-bra villkor
- en heltid med fast anställning
- en arbetsplats i utveckling
- goda personliga utvecklingsmöjligheter inom Ligula Hospitality Group AB


www.ligula.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangchef Daniel Thuresson
036-30 03 90
Platschef Henrik Måhlberg
036-173294
Platschef Henrik Måhlberg
036173294

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Savoy JÖNKÖPING
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 juni 2021
  • Ansök senast: 3 juli 2021

Besöksadress

BRUNNSGATAN 13-15
JÖNKÖPING

Postadress

BRUNNSGATAN 13-15
JÖNKÖPING, 55317

Liknande jobb


Hovmästare

Hovmästare

11 november 2024