OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Människor är det absolut viktigaste vi har på Siggesta Gård och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att det är på gränsen att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.
Siggesta är så mycket mer än hotell, konferens och restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.
Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Förutom i råvaror, inköp och material genomsyrar även detta vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning.
Vi söker en nu en ny stjärna till vårt fantastiska restaurangteam. Din roll som operativ restaurangchef är viktig och vi ser gärna du är en dedikerad person med en naturlig fallenhet för service, bemötande, ledarskap och att du är genuint intresserad av mat & dryck.
Vem är det vi söker?
Operativ Restaurangchef på Siggesta Gård med ansvar för Restaurang Ladugården, Hernö Gin Bar och Siggesta Lounge.
Du är ansvarar för:
Bemanning
Arbetsledning av restaurangpersonal
Samverkan med bokningsansvarig gällande konferens- och eventbokningar
Under högsäsong har du ansvar för ca 15–20 medarbetare. Då är din tjänst till stor del operativ och din roll att arbetsleda, kvalitetssäkra och kostnadseffektivt styra den dagliga verksamheten.
Du har en positiv attityd, ser möjligheter i det mesta, är engagerad och vill vara delaktig i vår strävan att varje dag bli ännu lite bättre och skapa minnesvärda stunder för våra gäster.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Dina egenskaper
Att arbeta på Siggesta innebär att arbeta varierat och att den ena dagen inte är den andra likt. Du behöver kunna se detta som en möjlighet och uppskatta att vara en del av hela gården, inte bara din avdelning.
Du uppskattar härlig energi på din arbetsplats och att vara med att sprida den. Du vet vad personlig service innebär och du brinner för att skapa en varm, familjär och minnesvärd känsla hos våra gäster. Du delar våra värdeord som är omtanke, passion, ansvar och tänka nytt.
Det absolut viktigaste för oss är att du är rätt person som besitter rätt inställning. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad samt har en känsla för små och stora detaljer.
Vad erbjuder vi?
Att få vara en del och arbeta på en destination, där möjligheten finns att jobba omväxlande och nära och tillsammans med många andra arbetsuppgifter. Att få jobba i en organisation där vi tycker om och bryr oss om varandra.
Vi önskar att just du har:
Erfarenhet från restaurangbranschen
Erfarenheten att leda andra
Genuint intresse av mat & dryck
Nyfikenhet på vad våra kollegor gör i branschen
Har det här väckt ditt intresse? Känner du igen dig i beskrivningen och vill bli en i vårt team?
Välkommen med din ansökan, ansökning sker löpande.Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är varierande och vissa helger, vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Madelene Lethman, madelene.lethman@siggestagard.se